Hjem > Om Oss

Om saifqatar.com
Lett, trygt og med kunden i sentrum. Det er dette vi daglig har fokus på når vi arbeider med å gjøre saifqatar.com til din foretrukne skobutikk på nettet. Etter mange års erfaring med netthandel, har vi et klart bilde av hva forbrukerne forventer og hvordan vi kan yte best mulig service.

Først og fremst legger vi vekt på at våre nettsider skal være informative og intuitive. Kundene skal raskt få et overblikk over produktene vi tilbyr, samtidig som informasjonen skal være tilstrekkelig til å gi et fullverdig bilde av ønsket vare. Ved netthandel er vi forhindret i å bruke alle sansene våre, vi ønsker likevel å gi deg fornemmelsen av å holde varen i hendene før du kjøper slik at du føler deg sikker på at varen du bestiller er den du virkelig trenger og har lyst på.


Utover å sørge for en sikker og effektiv netthandel har vi stor glede av å presentere et dynamisk vareutvalg som til enhver tid skifter etter sesong og trender. Vi legger grunnleggende vekt på at kvalitet og pris skal harmonere, og velger merker og leverandører som sørger for at du er sikret gode produkter som er riktige i motebildet. Vi er alltid til stede på motemesser rundt i Europa slik at vi har den aller siste oppdatering på hvilken retning trendene går, og vi bygger opp vareutvalget deretter.

Vi i saifqatar jobber kontinuerlig for at du kan handle enkelt og trygt på våre hjemmesider. Hos oss skal kunden oppleve kvalitet, seriøsitet og kundeservice. At det i tillegg er effektivt og behagelig å handle på saifqatar.com gjør at vi tror og håper at vi bygger et tillitsfullt forhold til våre kunder og at vi er den foretrukne skobutikk på nettet. Sesong etter sesong. År etter år.

Kontakt oss : saifqatar.com@hotmail.com dersom du har spørsmål eller kommentarer, og ellers håper vi du får en god opplevelse på saifqatar.com

© saifqatar.com