Nike Hypervenom Phantom 3 DF FG

Posted on 2017-07-13

Nike Hypervenom Phantom 3 DF FG

Hypervenom er en fotballsko designet til den fremadstormende spilleren som på banen er villedende av natur. Det er spilleren som med sin dødelige bevegelighet er i stand til å skifte retning med en eksplosivitet som etterlater motstanderen sjanseløs og i støvet. Du har kun en tanke i hode - å få skapt eller scoret et mål!

• En del av Motion Blur Pack
• Ny generasjon!
• Hypervenom brukes av spillere som Gonzalo Higuaín, Pierre-Emerick Aubameyang og Robert Lewandowski

• Flyknit overdel – Vekt på kun 187 gram

Flyknit sørger for fleksibilitet og støtte
Hypervenom Phantom 3 er laget med en full Flyknit overdel i et stykke, hvilket gjør skoen utrolig lett, men samtidig enormt sterk! Flyknit består av polyestergarn som er strikket sammen til en enkeltlags-konstruksjon med forskjellige teksturer. Garnet er mer åpent i områdene hvor man trenger fleksibilitet, og tettere i områdene hvor det er nødvendig med mer støtte. Et minimalistisk design med maksimal avkastning. Vekten på skoen holdes nede på grunn av at alle de overflødige grammene er eliminert. Resultatet er en behagelig, lett og nesten sømløs overdel, med en helt tett, sokklignende passform. Overflaten på overdelen er behandlet med All Conditions Control (ACC), et belegg som sørger for et sikkert grep på ballen under alle værforhold.

Unik Strike Zone gjør deg målfarlig
Hypervenom Phantom 3 er designet med to ting i tankene, hvorav den ene er spark. Dette fokuset kan man se tydeligst på fotballskoen vrist, hvor Nike har plasser en spesiell Stike Zone. Sonen består av 2 mm spesielle skumputer i flere lag, kalt Poron Foam Pods. Disse er integrert i Flyknit overdelen. Putene er hastighetsstresset, slik at de skaper en dempende og myk berøring ved kontakt med ballen i lav hastighet, mens de aktiverer fasthet og herdes ved kontakt i høy hastighet, slik at det skapet et grunnlag for et ren og kraftfylt spark. Den synlige teksturen på resten av skoens Flyknit overdel er reaktiv, akkurat som skum putene, men fungerer på en annen måte. Disse har et hulrom som skaper fleksibilitet og har som formål å forbedre ditt første touch på ballen.


Yttersåle designet for optimal smidighet
Hyper-Reactive yttersålen kombinerer Pebax materiale i forfoten, et materiale som skaper fleksibilitet og smidighet, med et mer robust og støttende nylon materiale på resten av foten. Ideen om sammensetningen er å sørge for at forfoten holder seg i kontakt med jorden under skarpe sideveis retningsforandringer, mens hælen løftes. Knottesystemet er basert på Finite Element Analysis (FEA), og spesielt designet til skape og eksplosive retnin

Adidas Ultra Boost

Posted on 2017-03-23

Overdelen heter Primeknit og er strikket i ett stykke. Skoen sitter godt på foten og er svært behagelig på. Primeknit-overdelen har en tettere og fastere veving enn det som har vært vanlig i Adidas modeller tidligere og gir dermed bedre støtte.
Ultra Boost ST har en svært komfortabel Primeknit-overdel med støttebånd som gjør at du kan stramme skoen godt i mellomfoten. Utvendig hælkappe gir støtte uten å skape ubehag.

Et støttebånd på utsiden av mellomfoten fester seg i snøringen slik at du kan justere passformen etter foten din. Boostmaterialet ligger helt opp mot fotbladet og gir høy komfort. Hælkappen er laget i et plastmateriale og ligger på utsiden av overdelen slik at den ikke gnager eller skaper irritasjon.

Adidas Ultra Boost ST har 100 % Boost i sålen, slik som Ultra Boost, men i to ulike hardheter. Boostkulene på innsiden av sålen er komprimert for å gi en fastere innside med bedre støtte.

Hælen er 32 mm og forfoten 24 mm. Det gir en dropp på 8 mm, noe som er lavere enn hva som ellers er vanlig for Adidas sine treningssko. Yttersålen har Continental-gummi med runde, flate knotter gir godt grep når det er litt glatt.

Nike Free RN

Posted on 2017-02-27

Da Nikes første Free-modell kom på markedet i 2005, ble den regnet som den første modellen for naturlig løping. Nå, over 10 år senere, er Free-konseptet større med flere modeller og denne våren har skoene fått en aldri så liten makeover. Med nye såler og nytt mønster er skoene blitt mer fleksible i både bredde- og lengderetning. Jeg har løpt noen turer med helt nye Free RN Distance og her er min vurdering.
Overdelen er sømløs og komfortabel med støttebånd på utsiden og innsiden av mellomfoten. Båndene fester seg til snøringen og gir deg mulighet til å tilpasse skoene godt slik at de sitter tett på foten. Skoene har ingen hælkappe, og kan derfor fint også brukes av deg som er øm i hæl og akilles.
Free RN Distance er som nevnt tykkere i mellomsålen enn de andre Free-modellene. Den er 20 mm i hælen og 16 mm i forfoten, noe som gir 4 mm dropp. Den er spesielt godt dempet i forfoten. Det ligger et mykt materiale mot fotbladet og et fastere materiale ned mot yttersålen. Det gir god komfort, men likevel et responsivt steg.
Flekskanalene i sålen er sekskantede og går både på tvers og på langs av skoen. Det gjør den svært fleksibel i både bredde- og lengderetning. Flekskanalene går ikke helt gjennom sålen, slik som før. Det gir mer demping, samt bedre hold og støtte. Den er lett i vekt med 249 gram i herre 42,5 og 204 gram i dame 38.

YEEZY BOOST 350

Posted on 2017-01-14

Skoen YEEZY BOOST ble umiddelbart utsolgt verden over. Nå lanserer West og adidas sin andre sko: YEEZY BOOST 350. Skoens øvre del består utelukkende av adidas Primeknit; et materiale som er utviklet ved hjelp av de nyeste digitale produksjonsmetoder, og som behagelig former seg rundt foten som et ekstra lag hud. Skoen har alle de fantastiske egenskapene adidas BOOST™ er kjent for; uslåelig energirespons og ultimat komfort. Hvert eneste steg i BOOST™ er ladet med uendelig, lett og rask energi.

YEEZY BOOST 350 er designet med vakre og enkle materialer som gjenspeiler West sitt ønske om å skape en ren, moderne og nøytral standard for dagens sko og klær.

yeezy boost 350

Nike Free 5.0 TR FIT 5

Posted on 2016-04-20

Nike Free 5.0 er den ideelle skoen til cardio, styrketrening og andre treningsformer.

TR Fit 5 fra Nike har en overdel i et lettvekts mesh materiale. Overdelens tekstur varierer for å gi optimal ventilasjon og en mer spesifikk support.

nike free 5.0 tr fit 5

Skoen har Flywire kabler foran og i siden, slik at vekten holdes på et minimum, uten å gå på kompromiss med stabiliteten. Det er også lagt inn et formstøpt skum i hælen for at den hele tiden skal sitte godt fast. Dette gir skoen en meget god passform.

Skoen er laget med den klassiske og fleksible Nike Free sålen, som gjør at foten kan bevege seg naturlig i alle retninger. Phylite mellomsålen gir også god støtdemping.

Nike Free stammer fra at de hos Nike fant ut at idrettsutøverne ved Stanford trente barfot. Tre av Nikes mest kreative medarbeidere gikk, i 2002, i gang med å kartlegge føttene til menn og kvinner. 8 år senere kom Nike Free på markedet, og resultatet var en sko som ''forsto'' foten din. En ukonvensjonell sko var nå på markedet, og skapte av innlysende årsaker interesse hos mange kunder.

No.1/8side,Samlet 38 vare(r)    «  1 2 3 4 5 6 7 8  »